BalaTONE-blog

A BalaTone Fesztivál hivatalos blogja.

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Másfélszeres növekedés - a fesztivál záróközleménye

2008.07.27. 22:59 :: korbely

Míg a sajtójelentések szerint a rossz idő miatt a Balatonon mintegy harminc százalékkal visszesett a forgalom, a BalaTONE Fesztiválon jelentősen nőtt a nézőszám a tavalyi tizenegyezerhez képest: a vasárnap hajnalban véget ért rendezvényen tizenötezren vettek részt.

Bár ez elmarad a szervezők által tervezett húszezertől, ám a tendencia kedvező, hiszen jóval több háromnapos bérlet fogyott a tavalyinál, az időjárás miatt pedig a napijegyeladás visszaesett. Összességében sikeres rendezvényen vannak túl a szervezők, hiszen az időjárási nehézségek ellenére minden programot meg tudtak tartani és a közönség részéről is kedvező visszajelzések érkeztek, hiszen ár-érték arányban magas színvonalú szolgáltatást kaptak. Ez annak is köszönhető, hogy az egykori úttörőtábor, jelenleg Zánkai Gyermek- és Ifjúsági Centrum minden tekintetben kiváló környezetet biztosít a fesztiválhoz - mondta Bukovinszky Béla főszervező hozzátéve, hogy a BalaTONE arculata egyre karakteresebbé válik.

Jó döntésnek bizonyult, hogy több kísérőesemény kapcsolódott a fesztiválhoz, elsősorban a 8. Kona Találkozó, illetve a Fundango Waterjump. Nagy Balázs, a kerékpáros esemény szervezője arról számolt be, hogy bár a vártnál kevesebben éreztek a világhírű márka rajongói közül, a jelenlévők maximálisan jól érezték magukat. Ezért nagy valószínűséggel hírét viszik a fesztivál sikerének és jövőre már azok is eljönnek Zánkára, akik most elmaradtak.

Boroznaki Gergő, a Fundango Waterjump szervezője elmondta: reményei szerint egy új sorozat kezdete volt a BalaTONE fesztivál kísérőeseményeként működő sportverseny, melyen profik és amatőrök egyaránt kipróbálhatták magukat. Szombaton este snowboard és freestyle sí kategóriában mérettettek meg a riderek, illetve a hölgyeket is külön díjazták ezekben a versenyszámokban. Az egymillió forintos összdíjazású versenyen elsősorban szlovák és bolgár sikerek születtek, ami nem is csoda, hiszen ezekben az országokban jóval több lehetőség nyílik a gyakorlásra. Részvételük azért is emelte a verseny színvonalát, mert jobb teljesítményre inspirálták a magyar ridereket.

 

4 komment

Címkék: balázs béla gergő kona waterjump bukovinszky záróközlemény boroznaki

A bejegyzés trackback címe:

https://balatone.blog.hu/api/trackback/id/tr96588575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juci 2008.07.27. 23:49:22

A legsztienzációsabb feszivál! Jővőre ugyanitt ugyanekkor!!!!!

Laci 2008.07.31. 20:52:51

Akkora hatalmas fesztivál! Ezentúl mindig ott a helyünk!

Lilla 2008.08.06. 00:18:48

Egyetértek!!!:D
süti beállítások módosítása