BalaTONE-blog

A BalaTone Fesztivál hivatalos blogja.

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Napsütésben folytatódik a zene és a kaland a BalaTONE-on

2008.07.25. 14:57 :: korbely

Immár a hét eleje óta várt napsütésben folyik tovább a második BalaTONE Fesztivál Zánkán, az egykori úttörővárosban. Jó választásnak bizonyult, hogy az idén több, extrém sportos kísérőesemény színesíti a programokat, hiszen mind a sportolók, mind a fesztiválozók közösen buliztak péntek hajnalig. A Balaton vize óráról órára melegszik, a vállalkozó kedvűek már megmártóztak a magyar tengerben.

Eltelt az első koncertekkel színesített este a BalaTONE Fesztiválon július 24-én, ahol igazi fesztiválhangulat alakult ki. A sátorépítés után következtek a Balaton-parti fergeteges koncertek, a sátorról sátorra vándorlás, és a dilemma, hogy vajon melyik helyszínt válasszuk a következő fél órában. A zene mellett pedig snowboard-, sí- és kerékpárversenyek zajlanak a hazánkban egyedülálló Fundango Waterjamp-en.

A tavalyinál jelentősebb tömeg gyűlt össze Zánkán, mely jól látszik a kibővített kempingterületen is. Többek beszámolója szerint mégis megmaradt annak bensőséges jellege: talán a Balaton közelsége, vagy a Borfalu jótékony hatása, a fiatalokat a "mindenki ismer mindenkit" érzés kerítette hatalmába. Ugyan kedvezőtlen idővel indult el a BalaTONE Fesztivál, a zord idő már a múlté, s a tereprendezés is javában zajlik.

A folytatás a csütörtökihez hasonló hangulatot ígér: pénteken rendezik meg a riderek kifutóján a "flúgos futamot", melyre bárki benevezhet kellő kreativitással, hiszen a járművet maguk választják ki a vállalkozó kedvű versenyzők és csobbannak vele a vízbe.

A zenei program ászai: Zion Train, Beatsteaks, Cagedbaby, The Real McKenzies, a hazai élvonalból pedig a Tankcsapda, a Quimby, valamint Colorstar, Zagar, Pannónia Allstars Ska Orchestra, Depresszió, Barabás Lőrinc Eklektric és sokan mások.

 

Szólj hozzá!

Címkék: programok lőrinc közlemény tankcsapda balatone barabás

A bejegyzés trackback címe:

https://balatone.blog.hu/api/trackback/id/tr90585367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása