BalaTONE-blog

A BalaTone Fesztivál hivatalos blogja.

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

A Borsodi Zenei Fesztiválok bemutatja Magyarország legnagyobb tehetségkutató fesztiválját

2008.10.17. 11:32 :: korbely

Akár nemzetközi karriert is befuthatnak azok a magyar zenekarok, akik sikeresen szerepelnek a Borsodi Zenei Fesztiválok tehetségkutató versenyén. A www.tehetsegkutato.hu weboldalon október 31-éig fogadják a jelentkezéseket.

Az elmúlt években megrendezett ABC Tehetségkutatóból (az International Live Award hazai döntője) kifejlődve egy megújult zenei megmérettetés részesei lehetnek azok, akik jelentkeznek erre a versenyre. A rendezvény célja, kitörési lehetőséget biztosítani a tehetséges zenekarok számára, méghozzá stílustól függetlenül. A lebonyolítás során a szakmai zsűri elsősorban a kreativitást, az eredetiséget és az előadásmódot értékeli. A verseny az élőzenéről szól, a kiválasztott résztvevők professzionális körülmények között mutatják be tudásukat.

A négy döntő 2008. november-december között zajlik az A38 hajón. Az előválogatás legjobb 40 produkciója élő fellépési lehetőséget kap a 4 hazai döntő egyikén, a továbbjutó zenekarok pedig Bécsben is felléphetnek Közép-Európa legjelentősebb tehetségkutatóján, az International Live Award-on. A 40 csapat közül egy „Borsodi kedvencként“, azaz közönségszavazás által kerül a magyarországi döntőbe.

A nyeremények:

- a döntők 1. és 2. helyezettjei továbbjutnak az International Live Award nemzetközi tehetségkutatóra
- szabad felhasználási médiafelület a PlanetZ magazinban
- hangszer vásárlási utalvány 1.000.000 Ft értékben a Fejes Hangszer jóvoltából
- fellépési lehetőség a Borsodi Zenei fesztiválokon (Hegyalja Fesztivál, Balatone Fesztivál, SZIN, Campus) a Malátabárban
- exkluzív EMI lemezkiadói meghallgatás

Idén a Blind Myself, a Fish!, az Amber Smith és a Heaven Street Seven esti fellépése csak fokozni fogja a jó hangulatot! A jelentkezés már megkezdődött , a zenekarok 2008. október 13-31-ig ingyenesen regisztrálhatnak a www.tehetsegkutato.hu honlapon.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balatone.blog.hu/api/trackback/id/tr67718450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása