BalaTONE-blog

A BalaTone Fesztivál hivatalos blogja.

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

A ZÁNKAI BALATONE FESZTIVÁL EGÉSZ DEBRECENT MEGHÍVJA BULIZNI

2008.06.25. 18:36 :: korbely

A július 24-27. között megrendezendő zánkai BalaTONE Fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy egy igazán vendégszerető hagyományt indítanak el, s eztán minden évben vendégül látnak egy-egy várost – az összes lakójával együtt. Az ötlet értelmében az adott település lakcímkártyájával rendelkezők INGYENESEN vehetnek részt a fesztiválon. A szervezők elsősorban olyan városok lakóit kívánják meghívni, melyek távolabb esnek a magyar tenger partjától, s így az ott született, bulizni, fesztiválozni vágyó fiatalok számára négy nap a Balatonnál még értékesebb ajándék. Idén a választás Debrecenre esett.

A zánkai BalaTone Fesztivál vendégszerető kezdeményezésének köszönhetően idén minden, debreceni lakcímkártyával rendelkező vendég INGYEN vehet részt a rendezvényen, és a lehetőség nem csupán egy-egy napra, de akár a teljes fesztiválra is szól. A debrecenieknek a bejutáshoz mindössze fényképes igazolványukat és lakcímkártyájukat kell majd felmutatni a pénztárnál. Így tehát a hajdúsági nagyvárosból érkező fesztiválozóknak mindössze az útiköltség – és persze az elfogyasztott szilárd és folyékony üzemanyag – árába kerül majd egy négynapos, „meghangszerelt” balatonparti nyaralás, ahol a strandon és a zenén túl számos sportolási lehetőség és extrémsport-bemutató várja a lazulni vagy pörögni vágyó fiatalokat.  

Ütős zenék, izgalmas sportesemények, jó társaság, Balaton és adrenalin-fröccs nagy dózisban 96 órán keresztül, ez a Zánkai BalaTone Fesztivál! A fesztivál egyik legizgalmasabb programja minden bizonnyal a Fundango Waterjump lesz, de az ország egyik legnagyobb bringás megmozdulása, a Kona Kerékpáros Találkozó is a fesztivál része idén. Ami pedig a zenét illeti, a külföldiek közül fellép majd a Beatsteaks (D), a Noisia & Teebee (NL), a The Real McKenzies (USA), a Killa Kela (UK), DJ Vadim (UK), DJ Hyper (UK), a Cagedbaby (UK) a Freeform Five (UK) és a Zion Train (UK), a hazai bandák közül a Quimby, a PASO, a Kiscsillag, a Kowalsky Meg A Vega, a Belga és a Zagar is.  

Az idei fesztiválnak különben számos debreceni vonatkozása van, hisz kevés hazai fellépéseinek egyikeként a Tankcsapdát itt láthatja majd a közönség, de a Debreceni Triál Klub kerékpárosain túl is számos debreceni produkció színesíti a rendezvény kínálatát. A fesztivál teljes programja a www.balatonefesztival.hu oldalon található. 
 

3 komment

Címkék: fesztivál extrém debrecen tankcsapda lukács kona zánka vendégvárás balatone sportok

A bejegyzés trackback címe:

https://balatone.blog.hu/api/trackback/id/tr65539262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nickelbolha 2008.07.21. 14:54:50

nem azért mert Debiben is feszt lesz méghozzá a campus? én úgy olvastam h.direkt lett rászervezve..
miért pont Debrecen?
jövőre javaslom Oh-át, az is messze van a Balcsitól:)

ASton 2008.07.24. 16:39:26

Á, nem hiszem, ezek a fesztiválok együttműködnek, ha nem egy kézben vannak. Szerintem ez csak egy ilyen marketingfogás, jövőre mást hívnak meg, ahol nincs fesztivál.

veszprémi 2008.07.24. 16:40:41

Hehehe, hívják meg Veszprémet, lehet, hogy ráfizetéses lenne a bót :-)
süti beállítások módosítása